Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Shanti Maurice Resort Spa - MAURITIUS

Descriere

Shanti Maurice Resort and Spa este un complex de lux situat in zona sudica a insulei Mauritius, in apropierea satului pescaresc St. Felix. Este renumit pentru serviciile de inalta calitate, facilitatile excelente si atmosfera relaxanta.
Resortul are o arhitectura eleganta, care se incadreaza in peisajul tropical. Dispune de o varietate de tipuri de cazare, inclusiv suite spatioase si vile private.
Shanti Maurice ofera o gama larga de facilitati, printre acestea se numara plaja privata cu nisip alb, piscina, zona de spa si wellness, terenuri de tenis, fitness.
Unul dintre punctele forte ale resortului este centrul sau de spa, unde puteti experimenta tratamente de infrumusetare si relaxare inspirate de tehnici traditionale din intreaga lume. Contra cost, puteti experimenta o gama larga de terapii, inclusiv masaje, tratamente faciale, bai de aburi si ritualuri ayurvedice.
In ceea ce priveste experienta culinara, resortul pune la dispozitia turistilor mai multe restaurante si baruri care servesc o varietate de preparate din buctaria internationala si locala.
Ocuparea maxima a suitelor/vilelor:
-Junior suite oceanview/Junior suite lagoonview/junior suite oceafront/junior suite beachfront: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Oceanview pool villa 1 bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Beachfront suite pool villa 1 bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii/infanti sau 1 adult+2 adolescenti.
-Oceanview double suite pool villa 2 bedroom/Oceanfront double suite pool villa 2 bedroom: 1 camera: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii ; 1 camera: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii.
-Shanti Villa: 1 master bedroom: 3 adulti sau 2 adulti+1 adolescent sau 2 adulti+2 copii ; 1 dormitor: 3 adulti sau 2 adulti+ 1 adolscent sau 2 adulti+2 copii ; 1 dormitor (twin bed): 2 adulti sau 2 adolescenti sau 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.